5 eenvoudige uitspraken over flesje water met logo Uitgelegd

Het water zal tot een waterzuivering betreffende Schiphol, het plastic naar een ‘shredder’. Welke hakt een flesjes in gehele kleine mootjes en perst er balen plastic aangaande.

Ze weten wat een opties voor een opdruk zijn, op welke manier ons logo zo goed geoorloofd tot bestaan recht komt en welke kleurcombinaties uit je logo dit mooist te samenvoegen bestaan betreffende het product.

Voor een orderbevestiging ontvangt u een aanleverspecificaties wegens het aanleveren aangaande dit logo. Dit logo fungeert u met te afleveren mits gevectoriseerd .

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan ook in voor een nieuwsbrief en ontvang € 10 korting op uw eerstvolgende aankoop.

Wilt u de promotionele waterflessen drukken? Dat kan zijn geoorloofd. Wij mogen alang onze waterflessen drukken betreffende uw slogan, logo ofwel tekst. Bij de waterflesjes met 300ml en waterflesjes betreffende 500ml bedrukken we het etiket dat teneinde het flesje kan zijn gewikkeld.

U dan ook kan ook een voorleesfunctie activeren door op het symbool betreffende een luidspreker te klikken. Zonder invoer met de tekens kan zijn het niet mogelijk teneinde het invulformulier te verzenden. Wegens eventueel ongemak bij een invoer vragen we uw begrip.

Geen gevectoriseerd logo? Nauwelijks nood, Maxilia regelt het vanwege jouw! Het logo mag in elk willekeurig bestandsformaat worden aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het vervolgens bekwaam over. En dit kost niets! Mede een extra taken zal de leverdatum over de bestelling ons dag later bestaan.

Wij bestaan wél ons en al oor. Vanwege elke klant. Of jouw nu vragen hebt over druktechnieken ofwel een aantrekkelijke deal. Bel rustig. We helpen je reclame vervaardigen.

Dit waterflesje van ons mineraalwater is duurzaam gemaakt. Het waterflesje met mineraalwater komt veelal uit Engeland.

Als u dan click here ook een bestanden aangeleverd hebt, ontvangt u dan ook een digitale drukproef toegestuurd ter goedkeuring. Bent u akkoord en kan zijn de betaling afgerond, dan kunnen wij een tassen bedrukken. Een levertijd kan zijn plusminus 12-15 werkdagen.

Dank jouw immers vanwege een correcte bezorging met een doppers. Dit logo en een namen merken daar uitstekend uit. Ze zijn dan ook betreffende open armen onthalen en eenieder kan zijn daar inhoud mee.

Tenzij anders aangegeven behalve dit artikel, worden bedrukte verhalen in 8 werkdagen afgeleverd na akkoord betreffende de drukproef en mits voorradig. De planningsdatum van een bezorging staat op uw orderbevestiging. Planningsdata zijn tussen voorbehoud. Kortere levertijden bestaan in overleg mogelijk.

De Dopper bidon bezit een Dutch design, een ontwerper is Rinke van Remortel. Laat een dopperfles bedrukken met je reclameboodschap en steun zo de worsteling tegen de berg kunststof afval.

Een Dopper kan zijn vaatwasserbestendig tot 65°C en leverbaar in 8 frisse kleuren. Laat ons Dopper drukken en draag zo voor met projecten waarbij minderbedeelde lieden verder een beschikking krijgen aan drinkwater en sanitaire voorzieningen. Wij drukken de Dopper weet vanaf 30 stuks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *